Nyhedsbrev april 2023

Langturssejlernes vinteraktiviteter afsluttes ved udgangen af marts. Så er det sommertid og tid til at drømme videre ude til søs.

I vinterens løb har en række langturssejlere givet os varierende og spændende oplevelser. Vi har været i Stillehavet, på Galapagos og Påskeøen, på COVID-sejlads, snakket forsikring, mødt et udvalg af lagturssejlere til jul, brændt raketter af og drukket bobler til nytår, sejlet rundt om de britiske øer og til Grønland og vi har mødt eventyrparret Rikke og Jens.

Vi er glade for den store interesse sejlerne har vist for arrangementer. Særligt glade er vi for, at op imod halvdelen af deltagerne har været medlemmer af havnens sejlklubber. Mange samtidig medlemmer af FTLF.

Vi ser derfor frem til at fortsætte aktiviteterne til næste vinter og ikke mindst til det gode samarbejde med Holbæk Sejlklub. Du behøver ikke at være medlem af FTLF for at deltage. Alle medlemmer af såvel Holbæk Sejlklub som Holbæk Tursejlerklub velkomne. Skulle du ønske at blive medlem af FTLF kan du få nærmere oplysninger hos aktivitetsgruppens medlemmer.

Allerede nu kan vi afsløre, at vi til næste sæson lægger ud med et foredrag fra et område, som kun sjældent besøges af danske sejlere. Det bliver ”Touché i Patagonien” med runding af, og besøg på, Cap Horn. Reservér 12. oktober 2023 og glæd dig så længe.

Følg i øvrigt med i arrangementerne på www.ftlf.dk, hvor nærmere information, herunder om tilmelding, vil blive lagt ud. Vi vil naturligvis også fortsætte med at levere nyhedsbreve til ”Skumsprøjt” og direkte pr. mail til FTLF-medlemmer, som abonnerer på vores nyhedsbreve.

Nu glæder vi os mest til at få vores både klar og komme til søs. Håber du får en god og sikker sejlsæson. Vi ses på havnen eller til søs.

Sejlerhilsen fra AG-Isefjorden

Hans, Henrik, Mette, Marianne, Carlo, Kim, Henrik, Kirsten, Per, Susanne.