Holbæk Tursejlerklub ligger i Holbæk Marina, der har plads til ca. 650 både

Der er 4 grill-pladser samt et overdækket grill-hus, så der er rige muligheder for at finde en plads med læ og sol til tilberedning af frokosten og/eller aftensmaden.

Holbæk Marina ligger godt 3 km fra centrum. Man kan tage bussen (10 min.) eller låne cykler på havnekontoret. En rask gå-tur til centrum kan gøres på under en ½ time.

Til børnene er der legeplads og på den nærliggende campingplads er der en swimmingpool som kan benyttes af Marinaens gæster.

Holbæk Tursejlerklubs lokaler står til rådighed for Marinaens gæster. Nøgle fås ved henvendelse på Havnekontoret i åbningstiden, eller ved henvendelse til et bestyrelsesmedlem (se opslag til venstre for hoveddøren på østsiden).

Andelslandsbyen Nyvang er områdets levende museum. Her kan man købe ind hos købmanden anno 1930, og opleve et husmandssted, smeden og det lokale mejeri fra før verden gik af lave.
Ligger i cykelafstand godt 5 km fra Holbæk Marina.

Holbæk centrum med shopping, cafeer og restauranter nås på cykel eller en gå-tur langs den anlagte sti hen ad den smukke strandvej.

Der er golf i gå-afstand – det tager 10-15 minutter at gå til den nærliggende golfbane, der er anlægt i naturskønne omgivelser.

Menu

Åbningstider

Klubben har ingen faste åbningstider. Hvis du har spørgsmål eller behov for at komme i kontakt med et medlem af bestyrelsen, er du meget velkommen til at kontakte os enten telefonisk eller via email.

Telefonnumre og email finder du under menuen Bestyrelsen.

Adresse:
Holbæk Tursejlerklub, Dragerup Vig
Strandmøllevej 249
4300 Holbæk

Materiale til hjemmesiden

Hvis du har indlæg eller anden information til hjemmesiden,

venligst send det til webmaster på mail: webmaster@holbaektursejlerklub.dk